12 דרכים לייעל הודעות לעיתונות ולמנוע סנקציות של Google

במאמר "פרסום אורח חדל להיות חוקי", כתבנו כי גוגל עדכנה את סעיף "קישור שערי תוכניות" לכלול מלאכותית "קישורים עם טקסט אופטימיזציה עבור מנועי החיפוש להציב מאמרים הודעות לעיתונות שפורסמו על משאבים חיצוניים. חלק משווקי התוכן ואופטימיזציית החיפוש נקטו מבט שלילי על החדשנות של Google, שכן הוא אוסר על חלק מהשיטות הרגילות לבניית קישורים.

ואכן, מנוע החיפוש הגדול ביותר בעולם נקרא ישירות הודעות לעיתונות מלאכותית. לוחם הספאם של החיפושים, מאט קאטס, המליץ ​​לכולם לסגור קישורים כאלה עם התכונה nofollow. מה זה אומר עבור פרויקטים עסקיים המשתמשים הודעות לעיתונות כדי להגדיל את הנראות של המשאבים שלהם במנועי החיפוש?

האם זה חדשות חשוב עבור SEO ושיווק תוכן? לכו לנחש!

מנוע החיפוש הגדול ביותר בעולם כבר מזמן מנסה לשלול הודעות לעיתונות של כל משמעות מבחינת SEO. אם אתה חוזר 2006, את הקישורים של הודעות לעיתונות מאוד הגדילה את המיקום של האתרים בנושא. בשנת 2013, תפקידם של קישורים אלה ירד באופן משמעותי, אבל הם בכל זאת היתה השפעה חיובית על המיקום של משאבים בהנפקה לפני עדכונים אלה בסעיף "חילופי קישורים" בסעיף. ברור, עכשיו פרסום הודעות לעיתונות עם קישורים איבדה את משמעותה.

אבל מה לגבי מהדורות שפורסמו בעבר שיש להם קישורים שנופלים תחת ההגדרה החדשה של הקישורים המלאכותיים של Google? האם מנוע החיפוש החמור יעניש אתרי אינטרנט שמפנים אלפי מסמכים שנוצרו בעבר עם קישורי עוגן? אולי משווקים התוכן צריך להשתמש נייטרליז?

מותגים מזה שנים רבות פרסמו הודעות לעיתונות באתרי צד שלישי על מנת לקבל קישורים חיצוניים. הסרת מסמכים אלה או נטרול קישורים חיצוניים גם לוקח הרבה יותר מדקה אחת. יתר על כן, משווקים תוכן פשוט לא יוכלו להסיר הודעות לעיתונות מאתרים ישנים רבים, צובר מכונות לשטיפת קישורים.

בנוסף, לא ידוע כיצד ירידה חדה במסה הייחוס החיצוני תשפיע על מיקום המשאבים. בהחלט דבר אחד ברור - החידושים האחרונים של גוגל תהיה השפעה שלילית מאוד על העסק של אתרים המספקים שירותים לפרסום הודעות לעיתונות.

אין לבצע אופטימיזציה של קישורים, להתמקד בעדכוני חדשות ובאיכות האתר.

משווקי תוכן ואופטימיזציה מנחשים בקפה את מה לעשות עם פרסומים שפורסמו בעבר, כמו גם כיצד לפרסם אותם בעתיד.

לגבי עבודה נוספת עם הודעות לעיתונות, מותגים צריכים להיות מודעים לכך סוג זה של מסר מידע יש את הזכות לחיים, למרות כל העדכונים אלגוריתם מנוע החיפוש. כמובן, אם הודעות אלה אינן דומות לדוגמה שנדונה במאמר "איך לא לכתוב הודעות לעיתונות".

פרסם הודעות לעיתונות אם יש לך סיפור חדשות חשוב באמת. בחר באתר לפרסום הודעה לעיתונות. שלח את ההודעות שלך לתקשורת בתעשייה ולפורטלים מקוונים מובילים באזור שלך. הקפד לכלול אחד או שניים קישורים בהודעה לעיתונות. פשוט סגור אותם עם התכונה nofollow. אתה צריך להיות מעוניין במעברים הישירים של המשתמשים שאתה מקבל בשל האיכות של האתרים ואת החשיבות של עדכון חדשות, ולא אופטימיזציה למנועי חיפוש של האתר.

לשם הפניה: המהדורה האמריקנית של ה"ניו יורק טיימס "פרסמה את ההודעה לעיתונות הראשונה ב -1906, ומחברו היה העיתונאי המפורסם ומייסד יחסי הציבור אייבי לי. עד אמצע שנות ה -90, המותגים פרסמו בעיקר את פרסומם באמצעי הדפסה סמכותיים. לכן, הודעות לעיתונות היו הרבה לפני הופעת גוגל, כך שהם יתקיימו לאחר עדכון אלגוריתמים החיפוש.

הדרך הדיגיטלית של הודעות לעיתונות: זה לא רק SEO

לעדכון הסעיף Exchange Exchange Schemes יש השפעה חיובית על שיווק תוכן. עכשיו, משווקים יזכרו כי הודעה לעיתונות היא לא אחד של בניית כלי הקישור, אלא אמצעי להפיץ מידע חשוב. זה לא אמור לשמש לרמות יחסי ציבור TCI, אבל כדי לתקשר עם עיתונאים וצרכנים.

בלומברג, רויטרס, AP, דאו ג 'ונס, Lenta.ru, Vedomosti, ועוד מדיה מקוונת לקבל אלפי הודעות לעיתונות איכות כל יום, רבים מהם הופכים חדשות טובות באותה מידה. משאבי חדשות רבים באופן עצמאי לחקור אתרים לפרסום של משחרר, למשל, PR Newswire או AllToday.ru, לבחור את המסרים המעניינים ביותר ולהפוך אותם הערות חדשות.

אל תשכח כי המידע מופץ באמצעות הודעות לעיתונות, נכנס לרשתות חברתיות. הוא יוצר אינטראקציה של משתמשים עם מותגים, שיתופים, מנויים. הודעות לעיתונות להפוך את החדשות של החברה שלך גלוי למשתמשים של מנועי חיפוש, פורטלים חדשות ו aggregators, כמו גם רשתות חברתיות. הם נותנים לך מעברים טבעיים, צפיות, קליקים, ולא קישורים חיצוניים לדירוג.

איך אתה יכול לייעל הודעות לעיתונות?

באמצעות הודעות לעיתונות כדי להפיץ מידע על העסק שלך, אתה יכול לייעל אותם, אבל זה לא על אופטימיזציה למנועי חיפוש. להתאים את החדשות שלך עבור משתמשים חיים. זה הרבה יותר יעיל להמר על רובוטים החיפוש.

בעת ביצוע אופטימיזציה של הודעות לעיתונות, השתמש ב -12 ההמלצות המפורטות להלן:

1. הוסף קישורים סגורים על ידי התכונה nofollow. הם יעזרו לקוראים המעוניינים לנווט במהירות אל האתר שלך.
  2. הפוך הודעות לעיתונות מעניין, אינפורמטיבי, ונוח עבור הצרכנים ועיתונאים.
  3. נסה להפוך את ההודעה לעיתונות גלוי למנועי חיפוש ומשתמשים ברשת החברתית. לשם כך, הוסף 1-2 ביטויי מפתח לטקסט השחרור.
  4. השתמש בהודעה לעיתונות כמו טיזר שימשוך משתמשים לאתר שלך או לבלוג.
  5. השתמש בהודעה לעיתונות כמו טיזר לעיתונאים המעודדים עובדי העט כדי לשחרר את המאמר החדשות הגדול.
  6. כלול מידע שימושי בהודעות לעיתונות. כמובן, את הפורמט של ההודעה לעיתונות אינו מתכוון פרסום של צרכן המדריך המלא, אבל אתה יכול בקלות לכלול הוראה צעד אחר צעד קצר זה.
  7. התקן אנשי קשר חדשים עם מהדורות. כדי לעשות זאת, לכל הפחות, לכלול את פרטי הקשר שלך הודעות לעיתונות.
  8. לפרסם הודעות לעיתונות רק אם יש לך חדשות חשוב באמת על הפעילות של החברה שלך או את התעשייה כולה.
  9. כלול תמונות או סרטונים במהדורה. האינטרנט מאפשר לך להתרחק מהפורמט הקלאסי של הודעות לעיתונות.
  10. יצירת הודעת וידאו עבור העיתונות. השתמש ב- YouTube או ב- Google+ Hangouts עבור זה.
  11. יצירת הודעה לעיתונות בפורמט אינפוגרפי או מולטימדיה מצגת.
  12. פרסם את הפרסום ברשתות חברתיות. אולי זה איך תקבל במהירות תגובה.

לכן, גוגל רואה קישורים לחץ כמו מלאכותי. לכן, אין להשתמש בעיתונות כדי להשיג קישורים חיצוניים, מחושב על מניפולציה של תוצאות החיפוש. הימנע מעוגנים הרוויים במילות מפתח. במקרים קיצוניים, סגור אותם עם התכונה nofollow. כמו כן, יש להימנע מעומס יתר על המלל של טקסט השחרור עם ביטויי חיפוש. זכור, הודעה לעיתונות היא כלי אינטראקציה עם התקשורת והצרכנים, לא כלי אופטימיזציה למנועי חיפוש. במקרה זה, אתה יכול להשתמש בו כדי לקדם פרויקטים למנוע סנקציות מנוע החיפוש.

עזוב את ההערה שלך